Порошенко на третьому місці у рейтингу кандидатів у президенти – “Социс”

middle_e3ed68748e8e8e904510afcf244903d2Петро Порошенко посів третє місце у рейтингу можливих кандидатів у президенти України.

Таку думку висловив виконавчий директор Центру “Социс” доктор соціологічних наук Олександр Стегній під час презентації результатів загальноукраїнського соціологічного дослідження “Настрої України” у п’ятницю.

“Щодо нового в електоральних уподобаннях – те, що відбувається зараз з рейтингом Петра Порошенка. Якби вибори президента були найближчого тижня, то в першому турі діючий Президент мав би найбільшу підтримку серед тих, хто пішов би на вибори, – 29,5%. Віталій Кличко мав би 28,7%. А на третє місце виходить Петро Порошенко – 18,6%. Це в першому турі”, – зазначив Стегній.

При цьому він підкреслив, що вибори однозначно відбуватимуться у два тури. “І тенденція така, що в другому турідіючий Президент програє всім основним конкурентам. З відмінністю тільки, з яким відривом”, – сказав соціолог, уточнивши при цьому, що шанси потрапити у другий тур у Олега Тягнибока фактично відсутні (3,8%).