Російського актора Паніна затримала поліція Санкт-Петербурга

images (4)У Санкт-Петербурзі поліцейські затримали російського актора Олексія Паніна, який безпосередньо біля поліцейської дільниці погрожував силовикам, повідомляє ТАСС.

Як повідомив агентству адвокат колишньою дружини актора, яку в цей час допитували поліцейськи, Панін

« обіцяв всіх посадити, звинувачував поліцейських в отриманні великих хабарів – що всі куплені, погрожував поліцейським і прес-службі поліції. Після цього він був затриманий».

Нагадаємо, що проти Олексія Паніна відкрита справа в Україні. В СБУ обіцяють затримати актора, як тільки він перетне український кордон.

Стосовно російського актора Олексія Паніна СБУ 3 січня відкрила кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст.110 КК України – посягання на територіальну цілісність і недоторканість України. Тож скандальному артистові загрожує до 5 років позбавлення волі, написав на своїй сторінці у Facebook начальник Головного слідчого управління СБУ Василь Вовк.

Як інформував ZAXID.NET, в Одесі активісти організації «Рада громадської безпеки» затримали російського актора Олексія Паніна та змусили вибачитися за антиукраїнські висловлювання, відтак «передали його міліції та СБУ». Однак згодом стало відомо, що Панін виїхав з Одеси до Москви.

Нагадаємо, влітку 2013 року Панін, перебуваючи на гастролях у Криму, зробив низку образливих заяв на адресу кримських татар і вдарив одного з місцевих жителів. А вже 2014 року Панін звернувся до Президента України Петра Порошенка, заявивши, що слідом за Кримом Росія «візьме» Одесу.

По матеріалам zaxid.net