В Попасній артилерією пошкоджені будівлі міліції, суду та хлібокомбінату. Загинули люди

скачанные файлы (1)Як повідомляє у Фесбук Луганська обласна державна адміністрація, в Попасній артилерією пошкоджені будівлі міліції, суду та хлібокомбінату. Загинули двоє мирних мешканців.

Внаслідок учорашніх обстрілів із артилерії та «Градів» у райцентрі Попасна серйозно пошкоджені будівлі райвідділу міліції та районного суду. Крім того, після 19-ї години кілька снарядів вибухнули поблизу хлібокомбінату. Пошкоджені виробничі приміщення, одне з яких зайнялося (пожежу ліквідували близько опівночі), побиті фасади й вибиті вікна на житлових будинках по вул. Первомайській та Чапаєва. Внаслідок обстрілів у райцентрі за вчорашній день та минулу ніч загинули двоє мирних мешканців, ще оди поранений.

На вул. Герцена реактивний снаряд від «Граду», випущений із боку окупованого козаками Первомайська, вбив 52-річного чоловіка й поранив його 72-річну матір. На вул. Первомайській внаслідок обстрілу загинув ще один мирний мешканець (його дані з’ясовуються).

-Вчора терористи використали проти Попасної артилерійські снаряди нового типу, які залишають після себе вирви до 2-х метрів завглибшки, але не вибивають вікна й не зносять дахи, – повідомляє голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

– Одне влучення такого снаряду може зруйнувати будинок. Останній обстріл Попасної був сьогодні о 7-й ранку. З міста продовжує виїжджати населення, щоб врятуватися від війни. Не вистачає майстрів для відновлення пошкоджених комунікацій, критична ситуація зі станцією швидкої допомоги, на якій майже не залишилося персоналу. Сподіваємося на допомогу волонтерів із медичною освітою. Райдержадмінітрація та інші державні структури (Пенсійний фонд, держказначейство, рятувальники, міліція…) продовжують працювати.