Тестирование автомата “Малюк” украинского производства (Видео)

CaO7tqbXEAAqT2RИспытание новой штурмовой винтовки Украинского производства «Малюк»
Тестировали в 2-х вариациях калибром 7.62х39 и 5.56 (NATO).

Автомат «Малюк» в жорстких умовах бойової обстановки:
Заступник генерального директора ТОВ «ІнтерПроІнвест» Сергій Луговський в ході підконтрольної експлуатації партії серійних зразків автомата «Малюк» в одному з підрозділів спеціального призначення Збройних сил України моделює експлуатацію зразка автомата в жорстких умовах бойової обстановки.

Автомат «Малюк» повністю занурюється в пісок – це для нього не проблема. Після цього приєднується магазин, патрон досилається в патронник і без затримок – по тих, хто заважає Україні жити в мирі та злагоді.
За результатами тестування встановлено — автомат «Малюк» здійснює стрільбу без затримок, при цьому показники точності стрільби залишаються стабільними.

ДЛЯ АВТОМАТА «МАЛЮК» НЕ СТРАШНІ НАЙЖОРСТОКІШІ УМОВИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ
Автомат «Малюк» здатен зберігати працездатність в самих жорстоких умовах бойової обстановки, що забезпечує виконання основного призначення індивідуальної зброї бійця – виконання поставленого завдання за умови найменших втрат.

А тим часом…
Десь на безкрайніх просторах України йде підготовка одного з підрозділів Справедливих людей.
Справедливі люди не стоять за спинами жінок та дітей, не ховаються, сором’язливо, знявши знаки розрізнення та приналежності та не соромляться власної країни, яка послала їх виконувати завдання.
Справедливим людям не потрібно чужого — вони йдуть за своїм.
Вони — гроза «ввічливих» мерзотників та зелених «гуманоїдів» гібридної війни.
І у них є зброя відплати, що її викували в Україні. Ця зброя, завдяки своїй точності, надійності та зручності, не залишає шансу тим, що прийшли на нашу землю з мечем, винести звідси ноги…
Вже скоро… Справедливість буде торжествувати.
Ввічливі до зелені та зелені від ввічливості — тремтіть!
Справедливі люди йдуть !!!