Росія, фактично, визнала себе учасником конфлікту на Донбасі

WHbTP5QhEV0Це явка з повинною: Росія, фактично, визнала себе учасником конфлікту на Донбасі і заявила, що не збирається виконувати Мінські угоди.

1) Визнання активності російських спецслужб в конфлікті на Донбасі є визнанням безпосередньої участі Росії у війні на Донбасі, визнанням її незаконної фізичної присутності на території суверенної держави.

2) Відповідно до Мінських угод ніякої “ЛНР” не існує, а отже будь-які заяви або дії, які мають на увазі “суб’єктність” цього терористичного формування – це порушення Мінських угод. Кінцева мета Мінських угод, підписаних і Росією в тому числі, полягає у відновленні українського суверенітету на всій території окупованої частини Донбасу, ніяких “ДНР” або “ЛНР” там не передбачено. Отже Росія ще раз продемонструвала, на офіційному рівні, що чхати вона хотіла на Мінські угоди.

Крім того, як ми вже писали, версія про «участь» затриманого ФСБ Артема Шестакова у вбивстві ватажка терористів Дрьомова – це анекдот, оскільки навіть на окупованій частині Луганської області усі прекрасно розуміють, що Дрьомова знищили люди Плотницького або навіть агентура ФСБ, оскільки він, як і вбитий до цього Мозговий, постійно вступав у суперечки з терористом Плотницькими та критикував Росію за злив «новоросії».