Проросійська пропаганда використовує вінницьких активістів Малиновського

14131278_4a924d03Україна переживає чи не найважчі часи новітньої історії. Складна суспільно-політична та економічна ситуація, агресія з боку суміжної країни. Але ж ми – громадяни своє держави, повинні бути не байдужими, щирими патріотами, не дати паплюжити національні інтереси України.

Як завжди буває – життя вносе свої корективи.

Напередодні чергової річниці Незалежності України на Вінниччині вкрай загострилась політична ситуація. Всі памятають нещодавні події повязані з провокаціями з боку представників політсили «Успішна країна» Олександра Клименка (влучне скорочення ПУК) і відповідну, зрозумілу реакцію громадськості. Сьогодні постала інша проблема, коли всім відомі місцеві активісти громадських організацій, які важають себе борцями за справедливість, насправді створюють точечні інформаційні кампанії «на руку» путінського режиму та їх найманцям.

Зважте самі:

  • 22 серпня 2016 року о 17.00 (приміщення готельного коплексу «Поділля, 2 поверх) представники громадського обєднання «Український дім» (узурповане представниками Віктора Маліновського) проводять під благим виглядом незрозумілі дебати, накшталт: «Висновки щодо необхідності проведення АТО», «Шляхи, методи та етапи подолання АТО в Україні», «Втрати нанесені АТО Україні», «Як зупинити війну в Україні та налагодити мир».Та сама риторика звучить й з вуст лідерів та прихильників партії «Український вибір» товаріща Медведчука.

  • в той же день, в м.Вінниця (приміщення театру ім.Садовського) о 16.00 розпочнеться довгоочікуваний міжнародний форум молоді. Однак «дружня команда» планує здійснити спробу його зриву своїми безглуздими діями.

  • 23 серпня 2016 року – День прапора України, та сама «братва» в період офійних урочистотей та підняття державного прапора біля «Книжки», як завжди за підтримки пенсіонерів, листівок, командного голоса… ну Ви зрозуміли. Питання кому потрібна ця неказиста картинка на проросійських каналах?

  • 24 серпня 2016 року – урочисті заходи з нагоди Дня Незалежності України. Так і тут треба пропіаритись. В той же час «маргінальний елемент» проводе карнавальну пішу ходу (пл.Європейська-вул.Соборна- пл. Героїв Небесної сотні).

Панове Козяк та Валерій Палій, Петро Гандурський, Анатолій Чайка (пробачте Тарас Бульба), Віктор Маліновський – то на кого ви працюєте?!

Щиро запрошую прийняти активну участь журналістів та громадськість в усіх наведених заходах. Однак, загострюю Вашу увагу – будьте пильними, велика вірогідність присутності журналістів проросійських масмедіа, зокрема кореспонденти «17 каналу» та «Lifenews»вже засвітилися в місті.

Пильності Вам друзі!

Джерело: http://blog.i.ua/user/8246694/