Вінницькі активісти Малиновського повелись на 30 срібняків!

 

75647999999999999999999Як і було заплановано, на передодні Дня незалежності України, 22 серпня 2016 року, у місті Вінниці, за ініціативи громадської організації «Народна Рада Майданів Вінниччини» (штучна організація, створена та функціонує за сприяння опального бізнесмена Віктора Маліновського) та, нібито, ГО «Український дім», проведено «незрозумілі» на перший погляд дебати на тему «Як припинити АТО?».

«Поважні пенсіонери» активно висловлювали свої думки щодо першочергових заходів, котрі потрібно вжити керівництву держави для завершення АТО. На думку частини з них, потрібно відновити ядерний потенціал України. Інші ж вважають, що АТО завершиться у разі врегулювання питань в земельній сфері. Також, висловлена думка, що одним з дієвих заходів проти Російської Федерації, котрий стримує її в військову агресію – є економічні санкції.

Але то пусті балачки «диванних» генералісимусів. Виявляється, лідерами «партії пенсіонерів» на захід було запрошено голову Вінницького обласного осередку партії «Союз лівих сил» Івана  Бондарчука. Як відмовити шановним. Прийшов і «по-комсомольськи» висловився за необхідність об’єднання громадських організацій з метою локалізації конфліктної ситуації на сході України, а також реалізації програми «СЛС», в контексті припинення військових дій на Донбасі.

За результатами проведеного заходу, активісти випадково вирішили звернутись до керівництва країни з колективним листом щодо практичних порад завершення АТО.

А ось так на події відреагував у Фейсбуці (група «Вінницький політклуб») відмий журналіст, блогер Юрий Пархомчук‎: «Тяжко жити на неофіційні доходи і називати себе при цьому «повною мірою забезпеченою людиною», як це зробив небезвідомий Віктор Маліновський у відповідь на публікацію «Проросійська пропаганда використовує вінницьких активістів Малиновського» (https://10minut.info/…/prorosijjska-propaganda-vikoristovue…/) в своєму блозі на 20хвилинах (http://vn.20minut.ua/…/aktivna-ghromads-ka-poziciya-ce-proy…).  Адже торік в програмі «Не очень публичное мнение» (https://www.youtube.com/watch?v=TIqO70Me_q8) він запевняв Оксану Пустовіт, що заробив і задекларував у 2014 р. лише 90 тисяч грн, на які й живе. І що навіть не має грошей для ремонту купленого в кредит пентхаузу, не кажучи про виплату кредиту.  Торік його доходи стали ще меншими. В тому ж блозі ( http://vn.20minut.ua/…/bez-pil-gh-ta-z-urizanoyu-pensiyeyu-…) Маліновський написав, що його заробітна плата – 5000 грн, тобто 60 тис в рік. Аж раптом зараз він вже називає себе забезпеченим дядьком, хоча з бізнесом і зав”язав. Тоді тим більш цікаве питання у багатьох до Маліновського – откуда дєньжата йому надійшли і у якій валюті?».

Не меньш відомий громадський активіст, журналіст Володимир Іващенко теж оригінально прокоментував означені події: «Власність – крадіжка, конституція – брехня. Ліві об`єднуються з правими проти народу. Диктатура партій є гіршою з диктатур. Це покоління вийшло з Освенціму, сперечатися з ним безсенсово. Цей устрій не має більше жодного виправдання для власного існування. Звідси шизофренічні конвульсії ріжних партій, владних й судових органів і т.п. Єдиним цементуючим елементом, котрий дозволяє цьому устроєві триматися на ногах, є корупція. http://unso.in.ua/…/anatoliy-lupynis-doktryna  ».

Одночасно, влучною виявилась думка прес-секретаря Вінницької міської ради Аліси Мисловської: «Я ізвіняюсь – це случайно не той Бондарчук, який недавно шукав з комуністами, куди встромити по місту “Український вибір” Медвчедчука?».

476777777777777777

На мою думку, більшість громадян України є прихильниками припинення АТО, але при поверненні загарбаних територій. Проте, постають питання:

«Яка фактична мета проведення вищезазначеного заходу?»;

«Яким чином організації, що офіційно пропагують ідеї демократії, проводять спільні заходи за участі представників лівих сил проросійського толку?»;

«… і де ви, патріотичні сили?».

Висновки робіть самі.

Джерело: i.ua