Як «ляшківці» заради картинки на ТВ в Іллінцях шоу влаштували

1414183986_lyashko4Питання земель наразі по всій державі є гострим та першочерговим, й тому його з легкістю можна використати у будь якій партійній піар-компанії з присмаком «зради».

Свій шанс у Іллінецькому районі Вінницької області не втратила й Радикальна Партія. Так, перекручуючи факти, спотворюючи числа «ляшківці» тиснучи на болюче, примушували людей 17 вересня виходити на місцеві траси міжнародного значення та перекривати їх допоки «голос народу не буде почутий».

Місцева влада спільно із головою Іллінецької РДА організувала зустріч з населенням, де усі спірні питання були вирішені. Мешканці району запевнились, що державна влада усіх рівнів йде назустріч та якомога швидше нівелює усі законодавчі колізії, а все сказане раніше «ляшківцями» було виключно зерном «зради», яку вони намагаються посіяти в державі задля дешевого піару.

Проте, партію «ляшківців» це абсолютно не зупинило. 16 вересня вони зателефонували до представників місцевої влади та повідомили, що перекриття все таки відбудеться, оскільки «вже запрошений канал ICTV та замовлена зйомка сюжету, й дороги назад немає». Остаточною фразою була: «Ви не переживайте, ми 10 хвилин походимо й «звернемось»».

Сьогодні, 17 вересня о 10.00 трасу у Іллінцях все таки було перекрито. Участь у перекритті взяло близько 100 осіб жоден з яких не є місцевим. Телебачення налаштувало камери у правильному ракурсі ще задовго до початку подій.

Тепер питання до українців: до яких пір ви будете голосувати та приводити до влади клоунів та шоуменів, які ж граючи на ваших почуттях заробляють грошей дешевими сюжетами та голосними криками?