Кому вигідні перевибори на Вінниччині?

Поспілкуємось про декілька надзвичайно цівавих та важливих моментів нашого суспільно-політичного життя. Є в нас в країні одна непотопляєма політсила, яка живе та процвітає за будь-якої влади (хоча всіляку владу, окрім, звісно ж, власної, регулярно та якісно поливає помиями).

Так от у цієї компанії, бо називати політиною партією групу осіб, які 99% часу працюють на власну кишеню просто язик не повертається, зараз є дві найбільш актуальні теми, які активно мусоляться «джинсовими» виданнями та різномантіними «експертами». Це, звичайно ж комунально-тарифно-соціальна драма у 365 діях на рік та перевибори. От давайте і подумаємо за чергові позачергові вибори.

По-перше, була в часи Античності дуже корисна і согодні крилата фраза – cui prodest?, що в перекладі «Кому вигідно?». Так от, кому вигідні перевибори? Для населення це тільки чергові мільйони, викинуті на вибори та зміна «морд». А відповідь лежить на поверхні і є дуж простою – вигідно це колишнім регіоналам, які отримають більшість в нових органах влади та вищезгадуваній «компанії по інтересам». Хтось скаже, що якраз то і вони є надією країни і нарешті «наведуть порядок»,  не дадуть коннтреволюції екс-регіоналів повернути диктатуру. Але є одне «але».

Отож, давайте подивимось на певних одіозних особистостей. Наприклад, на людину, яка займає надзвичайно важливу та відповідальну посаду Голови постійної комісії обласної Ради – Геннадія Мазура. Цей «видатний БЮТовчанин» є досить відомим у певних колах мужчиною. Наприклад, пан Мазур «прославився» під час роботи у податковій адміністрації області на посаді аж заступника начальника обласної ДПА, звідки був з ганьбою вигнаний через корупційний скандал із «золотим» блокнотом, куди записував відомості про свої оборудки з «чорним золотом». Думаєте, після такого для Мазура настав кінець кар’єри? А от  і ні, наш чудовий спеціаліст пішов у політику і отримав престижну посаду помічника-консультанта на умовах державної служби народного депутата М.В. Джиги. Якщо хто не знає, то це видатний вінницький регіонал часів правління В. Януковича. Після зміни влади у Мазура відразу змінилась і політична забарвленість і за результатами чергових виборів Мазур стає депутатом облради та Головою бюджетної комісії, доречі це єдина комісія де голова отримає заробітню плату із бюджету.

Здавалось би, ну змінила людина в черговий раз партійну приналежність, розкаялась, зрозуміла пагубність своєї колишньої позиції і припинила будь-які контакти із представниками колишньої «злочинної влади». Давайте для цього звернемо увагу на Facebook-сторінку Геннадія Мазура, що ми там знайдемо? А побачили ми те, що пан Мазур прекрасно проводить час у Бросселі, куди поїхав, звісно ж, представляти область на міжнародній арені (не забуваємо про великий досвід роботи Мазура з іноземцями, такими як турецькі контрабандисти золота, яке за сприяння Мазура видавалось за легальне українське) і звісно ж – за бюджетні кошти. А разом із Мазуром до Больгії поїхав і ще один відомий вінничанин – Татусяк, який був та є вірним прихильником Партії Регіонів, яку довгий час очолював у Вінницькій області. На підтвердження демонструємо фото цих «непримиримих ворогів»

fireshot-capture-1309-66-gennadijj-mazur_-https___www-facebook-com_profile-php

fireshot-capture-1306-42-gennadijj-mazur_-https___www-facebook-com_profile-php

14520488_694003894099332_8248543048813892902_n

Тож давайте подумаємо, хто та навіщо зараз рветься до влади, які в них чудові кадри в нашій області та як можна довіряти політсилі, яка на словах декларує «боротьбу із злочинною владою», а по факту – нічим від неї не відрізняється? І чи не краще такі обмежені наші кошти спрямувати не на передвиборчі кампаніїї (за чинним законодавством партії фінансуються із бюджету) та перевибори, а на зростання економіки та рівня життя населення? Чи, можливо, на допомогу нашим воїнам та Захисникам, яким у переддень свята бажаємо міцного здоров’я, ратних звитяг та найскорішого закінчення війни!