Грузинські маніпуляції в Україні

Спостерігаючи за всім цим бедламом, що зчинився після нічного арешту грузина, серед безлічі припущень промайнуло й таке: всю ніч кричали «Київ вставай», на ранок не встав ні Київ ні Україна, люди живуть звичним буденним життям, Марш за імпічмент 10 грудня може виявитись черговою прогулянкою по Києву нечисельних маргіналів, а чи не захочеться РНСівцям отримати народну підтримку там, де її зараз немає?!

Все просто, збирає РНС в регіонах людей на Київ, а потім всі маршрутки та автобуси десь між Вінницею та Житомиром перепиняють молодики у балаклавах, наприклад кримінальники із Руху Визволення, людей б’ють, автобуси палять – ПРОФІТ. Злочинна влада злякалась народу і побила мітингарів, спалила автобуси, банду геть, Пороха у Ростов – безпрограшний інформаційний привід.

А це цілком ймовірний варіант, враховуючи той факт, що «ляльковод» та спонсор цього цирку в Україні – Курченко, який завдяки вкраденими у нас та вивезеними у Росію грошима, та чуйним порадам ФСБшників, влаштував у нашій країні цирк-шапіто із грузинським клоуном Саакашвілі на чолі.

Зайвим доказом цього є те, що на Власно.інфо вранці появилась стаття, яка лише підтвердила мої сумніви: там розповідається про записку нібито від Саакашвілі, переданою із ізолятора через своїх адвокатів, із закликом участі у Марші за Імпічмент «барижної влади». Щоправда написана вона не почерком Саакашвілі, що й доводиться у цій статті, а зовсім іншою людиною.

Тому ні Курченкові, ні його російським хазяям насправді немає ніякого діла до життя та здоров’я українців, їх цікавить лише одне – поневолення та загарбання України, а Саакашвілі із його 160-сот доларовими маргіналами є лише засобом досягнення цієї мети.

І поки всі спостерігають зі сторони за тим, що відбувається, мабуть лише хлопцям, що на Східному фронті боронили нашу державу від російського окупанта, доведеться втрутитись у ситуацію та недати пролити кров українців заради втіхи грузинського гастролера із його російськими хазяями.

Джерело: 20minut.ua