Дизайнерські радіатори опалення – правильне оформлення системи опалення

Чавунні батареї – елементи опалювальної системи, які вже розміняли 17 десятиліть. Це продукція, яка використовувалася в далекі часи, застосовується для облаштування системи опалення сьогодні. Однак з часом батареї зазнали значних змін, які зробили їх унікальними і розкішними. Ефектні дизайнерські радіатори опалення, представлені в інтернет-магазині radimaxua.com «Радімакс», – це оригінальна продукція з відмінними якісними характеристиками.

Дизайнерські радіатори опалення: вигідні особливості

Представлена ​​ в каталозі компанії продукція відповідає не тільки високим стандартам якості, а й вимогам замовників щодо:

  • Довговічності – термін використання чавунних дизайнерських батарей не менше 50 років. При своєчасному і належному догляді експлуатаційний ресурс можна значно збільшити.
  • Високого рівня тепловіддачі – чавун не боїться високих температур, він досить добре прогрівається і відмінно віддає тепло.
  • Можливості працювати з різними типами теплоносія – застосовуватися може як проста вода, так і спеціальні склади. Чавун не боїться агресивного впливу хімічних речовин, він не підвладний корозійних процесів.
  • Універсальності – застосовувати елементи можна в різних системах опалення – з примусовою або природною циркуляцією.
  • Високий рівень міцності і гідрозахисту – матеріал стійкий до гідроударів, він відмінно витримує навіть значне робочий тиск – до 18 атм.

Особливості вибору

Високоякісна продукція представлена ​​за доступною ціною, проте не тільки вигідна вартість стала перевагою товару. Широкий асортиментний ряд розширюється дизайнерські можливості кожного покупця. У каталозі radimaxua.com можна вибрати радіатори опалення:

  • У стилі ретро – це чавунні батареї, які завдяки зусиллям кращих авторів набувають вигадливі форми – оригінальні завитки, лаконічні візерунки, фігурні прикраси. Як ефектного доповнення виступають закруглені ніжки. Вони не тільки красиві, але і функціональні – дозволяє встановлювати прилади не біля стін, а в будь-якій частині приміщення.
  • Сучасні моделі – запропоновані в мінімалістських лаконічних формах, а також в унікальних дизайнерських варіантах. Такі моделі відмінно підходять як для сучасного інтер’єру, так і для приміщень в традиційному стилі.

Унікальні дизайнерські батареї – це продукція авторська, створена за унікальним проектам талановитих дизайнерів.