Як у Вінниці “РНС” зиму проваджало та весну зустрічало

У прощену неділю біля Коцюбинського зібрались представники Вінницької громади — монополісти на протест із числа пенсіонерів, громадські організації у кожній із якої по 1-2 учасника, та безробітні маргінали. І оголосили про імпічмент.

Щоправда, право на протест вони вирішили монополізувати — оскільки можливості висловити свою думку студентам, які теж прийшли протестувати проти діючої влади, а також російської агресії проти України, збірна маргіналів швиденько спровадила, а плакати із гаслами порвала.

Адже як це в умовах максимальної толерастіїї, яку декларують РНСівці, та й щоб хтось крім них протестував… це ж абсурд.  Заклеймивши «калєктівно» всіх позором, вирішили ще й святкового хороводу вшкварити, пройшовши ходою від Коцюбинського в безкінечність. Ось і імпічмент оголосили, публічно засудили — ще трохи і перемога у їх кишені.
Цікаво лише хто ж наповнює ті кишені. Та чому цьому загадковому спонсору не до вподоби, що протесувати люди хочуть не тільки проти Порошенка, а й проти російської війни.
Ну і насамкінець пропоную поміркувати над тим, хто ж із вінницьких пенсіонерів більше «апазіціонер» – «бабусі Малиновського» чи «дідусі-РНСівці», пропоную всім запастись поп-корном та чекати, батл буде епічним…
По материалам: v-insider