Підвіконня Danke – німецька якість і доступні ціни

Підвіконня Danke є торговою маркою українського виробника «Юпітер 2003». Ця компанія вже давно отримала репутацію надійного виробника якісних будівельних та оздоблювальних матеріалів.

В результаті застосування сучасного обладнання та якісних матеріалів, торгова марка Danke виготовляє пластикові підвіконня з покриттям з глянсового акрилу, які відповідають всім запитам сучасних споживачів.

Виробництво підвіконь Danke

Виготовлення підвіконь Danke відбувається на німецькому високотехнологічному обладнанні, а фахівці з великим досвідом роботи забезпечують ретельних контроль якості на всіх етапах виробництва.

Оригінальна запатентована конструкція забезпечує міцність підвіконь при власному невеликому вазі. Також конструктивні особливості виробів захищають підвіконня від усадки.

Поверхня підвіконь Данке покривається ламінатом Elesgo, який є унікальною розробкою німецької промисловості і не має аналогів в світі. Ламінат має глянсову поверхню і великий запас міцності.

Підвіконня Danke займають лідируючі позиції в своїй ніші, впевнено обганяючи конкурентів:

  • поверхню з ламінуванням має кращу якість, ніж ПВХ-плівки;
  • запас міцності і легкість конструкції виграє у моделей з ДСП, дерева, каменю і полімерних композитів.

З чого виконані підвіконня Данке?

Для виготовлення підвіконь Danke використовуються екологічно чисті матеріали. Ламіноване верхнє покриття приклеюється з використанням поліуретанового клею.

Ті, хто вирішив купити підвіконня Данке, отримують цілий ряд переваг:

  • Екологічність – при виготовленні підвіконь особлива увага приділяється відсутності шкідливих компонентів, наприклад, формальдегідних смол.
  • Доступна ціна – автоматизовані лінії виробництва і продумані технологічні рішення дозволяють добитися максимально доступних для споживачів цін.
  • Надійність і якість – продукція торгової марки Danke витримує механічні навантаження без пошкоджень, добре переносить воду і вологу, витривала до впливу хімічних речовин. Первозданний вигляд виробів зберігається надовго навіть після тривалого впливу ультрафіолетових променів.

Підвіконня Danke на сайті http://kom-fort.kiev.ua/produktsiya/podokonniki/danke – це німецькі пластикові вироби високої якості, виготовлені за найсучаснішими технологіями. У компанії Ком-Форт ви можете купити підходящий вам за кольором і фактурою варіант.