У Вінниці затовкли до рота гроші парковщику (Відео)

У Вінниці на приватній стоянці біля Центрального ринку вранці 20 червня стався інцидент. Очільник місцевого осередку Нацкорпусу Ігор Княжанський, відомий як “Душман”, затовк у рота черговому платню. Свої дії він пояснив образами «касира» стоянки на адресу України та атовців.

Відео інциденту почали поширювати у мережі майже за два тижні після події. Відразу кілька видань розмістили кадри, на яких видно, що працівник стоянки вимагає сплатити за місце 15 гривень. Йому відповідають, що за «розпорядженням» міської влади паркування у Вінниці є безкоштовним, а також показали посвідчення учасника бойових дій. Той сказав, що «корочка» не надає переваг.

Ігор Княжанський зайшов до службового приміщення, де орієнтовно об 11.15 і відбулася сварка, що зафільмували камери відеоспостереження. «Касир» казав, що викликав поліцію. Проте NaПарижі у прес-службі управління патрульної поліції не змогли пояснити, чи виїжджав екіпаж на цей виклик, чи складали протокол, і чи був такий виклик взагалі…


Як пояснив NaПарижі Ігор Княжанський, звісно для водія Subaru платня у 15 гривень не є великою сумою.

«Я знайшов ці гроші, і засунув у рота парковщику… Людина, яка хоч слово погане скаже проти України, має бути покараною. На відео чути, як він казав: «Йоб…ї хохли, йоб..а Україна, йо…і атовці». Таким слід голови відривати. Кому не зможемо відірвати – відгриземо. І не тільки ми. Це стосується усіх організацій. Мовчати більше не будемо», – пояснив власну позицію «Душман».

До речі, щодо Subaru. За цим держномером зареєстровано інший транспортний засіб.

Джерело: NaПарижі