Де в Україні орендувати електроштабелер Still

Німецька компанія Still є одним з найвідоміших європейських та світових виробників складського обладнання та електричних штабелерів у тому числі. Цей тип навантажувача використовується для обробки вантажів на піддонах вагою від 200 кг до 3,5 т. Електричний штабелер піднімає вантажі на висоту до 3,5 м, чого достатньо для ефективної роботи на невеликих, щільно заставлених стелажами складах. А компактні габарити такого навантажувача від Still дозволяють використовувати його на робочих майданчиках з мінімально доступним радіусом розвороту. Оскільки ціна на новий електроштабелер досить висока, серед представників малого та середнього бізнесу популярна послуга оренди електричного штабелера на чітко визначений період часу. В чому полягають основні переваги оренди? І де в Україні можна орендувати електроштабелер Still за вигідною ціною та з повним пакетом додаткових послуг?

Основні вигоди оренди електроштабелера Still

З придбанням будь-якої складської техніки витрати не закінчуються. Далі потрібно витрачатися на ремонт, утримання навантажувача, вкладати гроші в модернізацію, тощо. Тому, для невеликого складського бізнесу або виробництва, більш вигідним варіантом є оренда електричного штабелера. Ось основні переваги такого рішення:

  • Відсутні великі фінансові витрати на покупку електроштабелера Still. Оплата за період користування навантажувачем набагато доступніше ніж виплата повної ціни штабелера.
  • Найкращий варіант для малого або сезонного бізнесу. Немає витрат на утримання складського обладнання в період простою складу.
  • Ті ж самі умови обслуговування що і для купленого штабелера. Компанія-постачальник відповідає за ремонт штабелера, за поставки комплектуючих та запчастин, може навіть надати свій персонал в користування разом із технікою.
  • В будь-який момент можна замінити електроштабелер на більш підходящу модель. Така ситуація трапляється при зміні робочих умов на складі, або після модернізації робочого майданчика.

Бажаєте укомплектувати свій склад електричним штабелером від компанії Still? В цьому Вам допоможе компанія Denal Group — офіційний постачальник складської техніки Still в Україні. У них можна орендувати електроштабелер бу з повним сервісним обслуговуванням “під ключ” та оператором навантажувача. Всі подробиці співробітництва розміщені за посиланням denal.com.ua.