SEAT запускає абсолютно новий SEAT Leon з інвестицією понад 1,1 мільярда євро

Компанія SEAT представила на Martorell абсолютно новий SEAT Leon, автомобіль, який прагне оживити компактний сегмент. Компанія інвестувала понад 1,1 мільярда євро для того, щоб привезти на ринок транспортні засоби з більш ефективними двигунами, великою динамічністю та більш привабливою естетикою.

«SEAT Leon – це наша найкраща модель, і ми хочемо продовжувати її чудовий шлях. Тому SEAT вклав понад 1,1 мільярда євро в абсолютно новий SEAT Leon, головним чином, в розробку та покращення виробничих потужностей».

SEAT Leon 2020 побудований на платформі MQB Evo. Збільшилися розміри в довжину (4368 мм) та в ширину (1800 мм), що дало можливість по-новому сприйняти пропорції автомобіля. Наступне покоління SEAT Leon виглядає впевненішим спереду, витонченішим з боків та виразнішим ззаду.

Передня частина автомобіля виконана в дусі SEAT Tarraco, а ліхтарі тепер розтягнуті по всій ширині кузова.

У салоні з’явилися цифрова приладова панель і компактний селектор робота DSG. Центральний тачскрін збільшений в розмірах (8,25 або 10 дюймів) і повернутий до водія.

Найближчим часом SEAT буде запропонований з бензиновими турбодвигунами об’ємом 1,0 л (90/100 к.с.); 1,5 л (130/150 к.с.) та 2,0 л. турбодизелі (115/150 к.с.). Згодом також очікуємо на заряджений SEAT Leon Cupra та гібрид потужністю 204/245 к.с.

Новий Leon поєднує філософію дизайну, яка є основою кожного автомобіля, який відкочує виробничу лінійку SEAT, привносячи в компактний сегмент впевненість, витонченість і спортивність, додаючи при цьому послідовність, безтурботність і зрілість, які спостерігаються в небагатьох інших автомобілях.

Цілком новий SEAT Leon розроблений, розроблений та виготовлений у Барселоні на майданчику марки Martorell.



Источник