Який обрати електрокамін: підлоговий чи вбудований

Електричний камін — це чудова альтернатива декоративному нагрівальному пристрою, що працює на дровах. У залежності від способу монтажу він може бути підлоговим чи вбудованим. Як виглядають електрокаміни різних видів можна побачити на сайті компанії ArtiFlame https://artiflame.in.ua/. Це відомий вітчизняний виробник, чия продукція заслужила на багато схвальних відгуків від українських споживачів. Фахівці підприємства допомогли нам підготувати матеріал з корисними порадами.

Особливості підлогових та вбудованих електричних камінів

Вперше побачивши електрокамін, більшість людей починає думати над тим, який же обрати для квартири: вбудований чи підлоговий. Експерти ArtiFlame рекомендують спочатку визначитися з місцем, де буде встановлений пристрій, а також характеристиками конкретної моделі. Слід пам’ятати, що електричний камін — це не лише декоративний, а ще й функціональний прилад, тому його потужність, режими роботи, максимальна температура та інші показники грають велику роль.

До переваг вбудованих моделей відносять:

  • ефектний дизайн;

  • загальну надійність конструкції;

  • високу потужність;

  • хороші нагрівальні властивості;

  • гармонійний вигляд в інтер’єрі.

Підлогові електрокаміни ArtiFlame та інших виробників більше підходять для тимчасового характеру використання — вони дуже мобільні, тому їх легко встановити, використати, а потім прибрати з приміщення. Подібні рішення ідеальні для організації вечірок та інших святкових заходів. Завдяки тому, що для підлогового електричного каміну не потрібно підготовувати спеціальний простір, він готовий до роботи одразу після того, як ви його занесете у квартиру чи дім. З вбудованими моделями все трохи складніше. Їх монтують у стіну або меблі.

Електрокаміни ArtiFlame — запорука затишку у вашому домі

Фахівці ArtiFlame радять обирати електрокамін, спираючись на такі фактори:

  • розміри приміщення;

  • наявність підготовленого місця для монтажу;

  • стилістику інтер’єру;

  • частоту майбутнього використання пристрою;

  • бюджет, виділений на купівлю обладнання.

Сучасні вбудовані та підлогові електричні каміни абсолютно безпечні та зручні у налаштуваннях — впоратися з доглядом за ними зможе будь-яка доросла людина. Обирайте стаціонарний або мобільний пристрій, виходячи з власних смаків та мети використання. Головне — придбати електрокамін у надійного постачальника, щоб бути впевненими у відповідності технічних характеристик та наявності офіційної гарантії.