Електротовари Делюкс

Для оздоблення красивого та гармонійного інтер’єру та екстер’єру необхідні різноманітні освітлювальні пристрої. Також важливо, щоб вони були з бюджетного цінового сегменту, але не поступались якістю найкращім товарам. Таким вимогам цілком відповідають електротовари Делюкс. За два десятиліття бренд здобув популярність завдяки естетичності, довговічності продукції та демократичним цінам.

На порталі компанії великий масив інформації представлений систематизовано, якісно зроблена навігація. Вироби можна підбирати виставляючи фільтри з великою кількістю характеристик. Це такі параметри як матеріал, колір, ступінь захисту, наявність дистанційного керування, ціна тощо. Всі освітлювальні прилади виготовлені на засадах інноваційної енергоефективності та вишуканого дизайну.

Асортимент бренда

Компанія Delux пропонує величезну кількість освітлювальних приладів різних категорій для будь-яких адміністративно-громадських та побутових приміщень . У великому каталозі представлені:

  • люстри;
  • стельові, точкові, люмінесцентні, світлодіодні світильники;
  • інсталяції;
  • садово-паркові освітлювачі;
  • вуличні світильники;
  • прожектори;
  • гірлянди тощо.

Висока якість продукції й зменшення кількості рекламацій до мінімуму були досягнуті завдяки багатоступеневому контролю якості на заводах. Спочатку спеціалісти тестують примірники безпосередньо на виробництві. Потім контроль здійснюють за кращими міжнародними стандартами у незалежній лабораторії.

Компанія зайняла значне місце на світовому ринку, а також стала популярною в Україні за останні півтора десятиліття завдяки оптимальному співвідношенню ціни та якості товару. Електротехнічні прилади і комплектуючі компанії Delux відповідає українським ДСТУ і належним чином сертифіковані.

Світлотехнічні товари Delux — це десятки тисяч найменувань від класичних варіантів до найсучасніших світильників з дистанційним керуванням за допомогою пульту. Більш 70% виробів виготовлені з використанням світлодіодної технології. Прилади працюють до 30 000 годин безперервно, економія досягає 90%. Будь-який товар бренда — вишуканий стиль і енергоефективність.

Переваги продукції

Освітлювальні прилади компанії Делюкс належать до різноманітних стилей і дуже вирізняються по дизайну: від розкішної класики до мінімалістичного хай-теку. Але всіх їх об’єднує:

  • естетичність;
  • довговічність;
  • низький рівень споживання електроенергії;
  • екологічність
  • безпека.

Виробник впевнений у якості свого товару та надає на свою продукцію гарантію й гарантійне обслуговування до двох років. Для цього треба у період експлуатації ретельно додержуватись рекомендацій виробника та не порушувати інструкції.

Де використовуються освітлювальні прилади

Продукція Delux призначена для застосування у різноманітних приміщеннях і на відкритих територіях:

  • в офісних, торгівельно-розважальних та громадських центрах;
  • лікарнях, навчальних закладах, театрах, музеях, концертних залах, стадіонах;
  • у приватних будинках, квартирах, гуртожитках, готелях;
  • на промислових та будівельних майданчиках, складських приміщеннях;
  • для освітлення вулиць, паркових та садових зон тощо.

Корпорація Делюкс зарекомендувала себе, як виробник сучасної продукції в актуальних трендах та надійний партнер і постачальник з широкою політикою лояльності.

Як вибрати та придбати освітлювальні прилади Делюкс

На сайті компанії є можливість замовити продукцію оптом та в роздріб. Менеджери компанії по телефону нададуть консультації й допоможуть зробити оптимальний вибір. Для досконалого вибору з багатьох товарних позицій слід враховувати багато параметрів. Це тип світла (теплий або холодний), номінальну яскравість, ресурс роботи, необхідні умови експлуатації (вулиця або приміщення).

Доставка Новою поштою на загальну суму від 1000 грн. безкоштовна. Також є можливість знайти на сайті адресу магазину та його телефон у вашому місті. Оплата: готівкою у магазині, накладним платежом після отримання замовлення поштою або безготівковим розрахунком.

На сайті завжди є цікаві, вигідні пропозиції та акції для оптових і роздрібних клієнтів. Скористатись ними означає мінімізувати свої витрати на будівництво, ремонт або догляд за оселею. Компанія Delux має бездоганну репутацію і пропонує свою високоякісну продукцію та преміальний рівень сервісу.

Красиві і сучасні освітлювальні прилади, вироблені по інноваційним технологіям, забезпечать якісне та економне освітлення офісу, підприємства, ресторану. Також вони стануть стильною прикрасою приватного будинку і створять у ньому неймовірні атмосферу і затишок.