Чи можна навчитися маніпулюванню людьми?

Чому багатьом з нас так подобається маніпулювати людьми? Доказ правоти, схиляння до потрібних дій і вчинків. У більшості випадків маніпулятори використовують грубість, силу або обман. Як правило, такий метод маніпуляції одразу видно, його заперечують, а людей – ігнорують.

Приховані методи маніпуляції

Чорні маніпулятор, це звичайний, нічим не помітна людина, яка вміє маніпулювати людьми, свідомістю оточуючих його друзів, колег, знайомих. Причому, це можуть бути люди різного віку, соціального статусу, складу розуму або характеру.

Найголовніше підхід – інструмент, здатний змусити людину робити те, що вам потрібно.
Іноді маніпулятору потрібні зовсім не дії, а зміна думок, ідей, стереотипів, які в підсумку призводять до потрібних дій. Ось тільки людина, яка зуміла вселити ідею чи думку, вже не має відношення до дій своєї «жертви». При цьому, маніпулятор отримує саме ті дії і вчинки, на які розраховував.

Книга про маніпулювання людьми

У книзі Скарлетт Охременко розповідь йде від першої особи – Чорного маніпулятора. Це не спостерігач, який спирається на здогадки і теорії, не жертва, у якій зовсім інші думки і логіка.

У книзі «Чёрный манипулятор, или Тёмная психология. Ответный удар» детально розкриваються принципи дії тієї самої темної психології, здатної вплинути на суспільство, навколишній соціум або конкретної людини.
Дізнатися більше корисної інформації про цю книгу можна з відеоролика https://www.youtube.com/watch?v=1s7qgviQVPQ&feature=youtu.be

Чи потрібні вам навички маніпуляції?

Як правило, в кожному з нас прихований маніпулятор. Хтось навчився грубістю і силою домагатися від людей потрібних дій, інші хотіли б освоїти навички прихованої маніпуляції заради отримання потрібних дій з боку оточуючих. Одиниці серед тих, хто освоїв принципи і навички темної психології, здатної вплинути на оточуючих людей.

На практиці такі знання можуть бути корисними. Однак, вивчати принципи маніпуляції найкраще тим, хто хоче приховано маніпулювати людьми, використовуючи відточені прийоми і методи. Читайте тематичну літературу, щоб дізнатися більше про маніпуляції, прийоми чорного маніпулятора. Деякі навички можуть застосовуватися і на вас самих. Відчуйте цю методику зсередини, щоб відразу визначити чорного маніпулятора.

Відкривайте в собі приховані таланти, розвивайте корисні навички, шукайте діючі прийоми впливу на оточуючих людей.