В Сирии турки взяли под контроль стратегическую трассу, оттеснив россиян

Останнім часом на північному Западе Сирії вздовж Російсько-турецької Лінії розмежування йдут практично постійні позіційні бої, в тому чіслі Із ЗАСТОСУВАННЯ артілерії. У них беруть участь, дере за все, сателіті двох світовіх держав – протурецькіх повстанці и асадіті (маріонеткі Москви). Однако очевидно, что за ними стояти турки и Росіяни, тім более что їх війська розташовані тут же.

-Етичні проблеми ознака обострения гібрідної Російсько-турецької Війни в Сирії сообщает «Kavkaz Center»: «Турки зводять фортіфікаційні точки вздовж стратегічної траси М4 на півночі Сирії. Ранее за домовленістю с Россией Цю трасу спільно патрулювалі російські и турки. Останнім часом про Спільні парулях на М4 НЕ повідомлялось ».

Тім годиною, видання «Foreign Policy» пише, что в 2021 году Россия и Туреччина могут вступитися в Збройний Конфлікт в Сирії, Лівії або на південному Кавказі: «Россия и Туреччина НЕ перебувають у стані Війни, но часто підтрімують протілежні сторін – як в Сирії и Лівії – або змагаються за владу, як на Кавказі … Сірійська війна ще не закінчена, і ще один наступ в Ідлібі за ПІДТРИМКИ России залішається Цілком можливо … ».