Утримання басейну в чистоті

Басейн — це цілий спектр позитивних емоцій і плюсів в життя щасливої людини. Плавання в особистому басейні допомагає запобігати багато захворювань, покращує здоров’я і фізичну форму, дозволяє проводити час з сім’єю і друзями. Ви насолоджуєтеся відпочинком біля басейну, але прийшов час очистити басейн і не знаєте, з чого почати? Не переймайтеся, утримувати басейн із композитних матеріалів у чистоті нескладно. Зараз ми розповімо про декілька способів боротьби із забрудненнями.

Методи очищення басейну

Механічний метод полягає у видаленні великого і дрібного сміття. Сачки та щітки допоможуть позбутися від бруду на стінках цільної чаші басейну. Однак існує відмінна альтернатива — установка фільтра, який очищає басейн навіть від самих дрібних і, на перший погляд, непомітних забруднень. Фільтр самостійно збирає сміття і циркулює через себе забруднену воду. На сьогодні розрізняють три види фільтра: пісочний, картриджний та діатомовий.

Хімічний метод передбачає очищення басейну за допомогою таких хімічних засобів, як: хром, бор або активний кисень. Вони дозволяють знезаражувати воду, зберігати кислотно-лужний баланс, швидко розщеплювати дрібне сміття, боротися з бактеріями й водоростями. При такому методі очищення дуже важливо правильно розрахувати дозування засобу за допомогою спеціального приладу.

Ультрафіолет — одна з альтернатив очищення басейну на сьогодні. Ультрафіолетове випромінювання активно знищує шкідливі організми, водорості, дозволяючи повернути воді знов кристально-чистий вид. Однак цей спосіб слід використовувати комплексно.

Довіртеся професіоналам

Очищення басейну — це комплексний підхід, при якому потрібно правильно обрати фільтр і регулярно проводити знезараження. А ось вибір самого басейну вимагає більш ретельного вивчення. Купити та провести монтаж цільної чаші басейну Вам допоможе компанія Favorit — французький виробник кераміко-композитних басейнів в Україні. За 10 років на ринку наше виробництво здійснило понад 2000 замовлень, серед яких приватні та комерційні басейни по всій країні. Наші клієнти тепер мають можливість зміцнити своє здоров’я і насолодитися райським відпочинком.

У нашому штаті тільки висококваліфіковані фахівці, які з радістю проведуть Вам детальну консультацію, допоможуть у виборі басейну, детально розкажуть, як за ним доглядати, здійснять монтаж цільної чаші та нададуть величезний вибір під Ваш індивідуальний запит. Компанія Favorit — басейни преміумклас за адекватними цінами!