iPhone 8 plus ціна, iPhone 8 plus бу

Абсолютний бестселлер, що здобув найкращу репутацію за всю історію компанії Apple. Разом із попереднім – iPhone 7 Plus, наш герой iPhone 8 Plus – яблучний смартфон, котрий відрізняється від попередніх моделей, перш за все, камерою. Це був фурор у світі техніки: камера звичайного телефону тепер змогла знімати практично як повноцінний фотоапарат. В обох моделях використовується система, що складається із 12-тимегапіксельних камер: ширококутна з діафрагмою f / 1.8, а інша – f / 2.8. Загалом характеристики майже не відрізняються, проте світлини на iPhone 8 Plus відрізняються більшою деталізацією та насиченістю. Цим завдячуємо новому процесору та покращеному програмному забезпеченню, що, звичайно, і вплинуло на покращення режиму HDR.

 

Що особливого в iPhone 8 Plus?

Ззовні айфон 8 плюс не надто відрізняється від свого попередника: розташування камери, форма, заокруглені кути, розмір, колірна палітра.. але все це на перший погляд. Насправді відмінностей надто багато, щоби про них промовчати.

iPhone 8 Plus вкритий склом…Так, так, саме склом, але яким! Воно, за словами Apple-розробників, найміцніше, яке коли-небудь використовувалося для смартфонів. Захисний шар став аж на 50% товстішим, ніж у iPhone 7 Plus! На ньому, до речі, завдяки олеофобному покриттю, практично не залишаються сліди від пальців. А за потреби будь-які забруднення швидко видаляються. Усі дроп-тести за бажанням можна переглянути в YouTube, а ми поки продовжимо порівняння. 

Продуктивність смартфону також зросла на 50%, у порівнянні із попередньою моделлю. Усе це завдяки системі шестиядерних процесорів. Чотири із них відповідають за ефективність, а два – за продуктивність. До слова, у процесора A11 Bionic 4,3 мільярди транзисторів.

Яка ціна iPhone 8 Plus у 2021 році?

На сьогодні ця модель яблучного смартфону коштує солідно менше, ніж у 2017-му одразу із виробництва. До слова, сьогодні, на жаль, нових варіантів iPhone 8 Plus вже не знайти, адже у 2018 році, після виходу флагмана Xs, його зняли з виробництва. Та в Apple Room є для тебе унікальна пропозиція! Ідеальний стан iPhone 8 бу за шалено-низькі ціни! 

Завітай у наш фізичний магазин або роби замовлення на сайті – фахівці Apple Room підберуть тобі найкращий варіант за топовою ціною!