Влада іде в наступ на бойкотувальників бізнесу Партії регіонів

2215Лідера Національного альянсу Майю Москвич хочуть притягнути до відповідальності за участь в акції щодо бойкоту бізнесу представників Партії регіонів у Луцьку.

Згідно з інформацією, дівчина офіційно стала підозрюваною у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає обмеження волі терміном до 5 років або позбавлення волі на термін до 4 років.

5 лютого у місті Луцьку відбулися акції протесту. Активісти вирушили до установ, що належать членам Партії регіонів. під їхніми офісами активісти роздавали листівки, клеїли плакати, а також виливали під двері, пофарбовану у червоне, воду.

“Тобто за наклейку на склі та налиту воду під поріг, активістку хочуть посадити за ґрати на чотири роки! Важливо розуміти, що заяви в міліцію писали окремі місцеві керівники, які представляють на Волині бізнес регіоналів. Без сумніву ми опублікуємо, хто саме це зробив, країна повинна знати своїх “героїв”!” – написав депутат Волинської облради Ігор Гузь на своїй сторінці у Facebook.