Висока вулична ялинка від українського виробника

Наше підприємство є виробником новорічних штучних ялинок та новорічного декору. У нашому асортименті ялинки висотою від 4 м до 25 м, так звані висотні ялинки.

Каркасна висотна штучна ялинка – складається з металевої конусної конструкції і штучних соснових гілок, які монтуються на спеціальні відгалуження. Розташовуватися така ялинка може як на вулиці, так і в приміщенні. Прикрашати її можна величезними іграшками.

На свята немає найважливішого атрибуту, як ялинка, вони дійсно створюють святковий дух із найкращими різдвяними світловими дисплеями, святковим оформленням, ярмарком ремесел та іншими веселими гуляннями, які неодмінно повинні бути цьогоріч для новорічного настрою

Звичайно є багато варіантів як прикрасити місто, різдвяні прикраси на ялинці, мотиви, фігури з акрилу та світлодіодні, консолі, перетяжки і навіть музичне містечко для площі, у вас є ідея як прикрасити вулицю ? Ми можемо втілити її в життя!

Наші клієнти це міста, ТРЦ, вокзали та ресторани. Найбільші клієнти це ТРЦ Класс, Епіцентр, ТРЦ Подоляни, Королівський Смак. Ми зробили головні ялинки для Тернополя, Івано-Франківська, ВДНХ Києва, Запоріжжя, Херсону, Крематорська та багатьох інших містах.

Ми знаємо, знаємо: це звучить як щось із вашого улюбленого зимового фільму. Але ці міста справді – і все, що вам потрібно зробити, щоб стати свідком їхньої магії різдвяного кінофільму – це замовити освітлення та ялинку.

Таке дерево важить достатньо багато, а на його будівництво знадобиться до чотирьох днів (робота, виконується місцевими комунальними службами ) і покривається до 30 000 електричними ліхтарями і 5 000 новорічними іграшками . Таке дереао прикрашає центральну частину міста та ярмарку, який залучає тисячі туристів і пояснює, чому порівняно невелике місто щорічно інвестує у велику 15 чи 20 метрову ялинку.

З іншого боку різдвяна ялинка Білого Дому, яку щороку перевозять з Аляски і, як правило, висотою від 30 до 40 футів. Це живе дерево, не доповнене кусками інших дерев, а суцільне і велике. Однак він оточений меншими версіями, які, в свою чергу, представляють 50 штатів, округ Колумбія та п’ять територій.

Неодноразово захисники природи Америки уже жалілися і виступали за заборону використання живих дерев. Влада штатів пообіцяла подумати над вирішенням проблеми.

Джерело інформації – http://elkaua.com/