Міжнародні платіжні системи в Україні: прийом платежів на сайті з-за кордону з Fondy

Інтернет відкриває доступ до міжнародних платформ для ведення торгівлі та бізнесу. Перебуваючи в невеликому українському селі, можна бути успішним підприємцем на Amazon або Aliexpress. Щоб стати учасником міжнародної електронної комерції, потрібно мати доступ до платіжних систем або використовувати онлайн-сервіси для прийому платежів.

Базові стандарти міжнародних платіжних систем

До стандартних платіжним системам міжнародного рівня відносяться Visa і MasterCard. Картами цих платіжних систем користуються практично всі банки світу. Тому при підключенні системи платежів потрібно використовувати ці стандарти платежів.

Інші міжнародні платіжні системи дають достатній функціонал для прийому платежів від покупців і клієнтів. Потрібно лише вибрати кращу платформу для безпечних транзакцій в цілодобовому режимі.

Прийом платежів з Fondy

За допомогою сервісу Fondy приватні особи і підприємці можуть отримувати платежі онлайн 24/7.

Особливості платіжної системи:

  • прийом більше 150 платежів;
  • робота в 210 країнах;
  • співпраця з банками України і ЄС.

Транзакції в онлайн-сервісі здійснюються миттєво. При цьому можна безкоштовно підключати сайти (сайти послуг, інтернет-магазини), оплачується тільки комісія з тарифів сервісу. Кожному учаснику системи пропонується оперативна підтримка техслужби. При відміні купівлі грошові кошти повертаються миттєво.

З міжнародною платіжною системою клієнти почнуть більше вам довіряти, користуватися вашим послугами, замовляти товари. Потрібно тільки підключити систему і налаштувати прийом платежів на міжнародному майданчику.

Щоб підключити Fondy, скористайтеся рекомендаціями на сайті. Буквально за кілька годин ваш сайт або інтернет-магазин зможуть приймати платежі клієнтів. Ознайомтеся з тарифною політикою, щоб підрахувати вигоду співпраці і вибрати оптимально підходящі рішення для вашого бізнесу.

Вимкніть географічні обмеження і почніть працювати по всьому світу. Електронна комерція дозволяє заробляти в будь-якій країні. Головне, налаштувати систему прийому платежів з різних країн, від різних клієнтів. Завдяки Fondy у вас є така можливість.

Новачкам радимо один раз ознайомитися з правилами системи, налаштувати сервіс для прийому платежів і перевірити його в роботі. Від вас потрібен буде тільки власний рахунок в платіжній системі Visa або MasterCard. Приймайте і враховуйте платежі, робіть міжнародні транзакції, вибравши безпечний сервіс.