Українські захисники так ефективно нищать ворога на Харківщині, що окупанти бояться наступати на цьому напрямку (Перехоплення)

Українські захисники так ефективно нищать ворога на Харківщині, що окупанти бояться наступати на цьому напрямку

Аби хоч якось мінімізувати втрати, вони використовують мобілізованих жителів так званих «Л/ДНР» як живий щит для кадрових російських військових.

Про це свідчать нові перехоплення телефонних розмов загарбників, які є у розпорядженні СБУ.

«Сначала наших просто кидали наперед. С другой роты. Их мертвыми попривозили. На броню прыгает и поехали на зачистку села. А там же всегда ждут и стреляют укропы. Сегодня люди начали отказываться. Россияне отказались, наши отказались, но луганчане поехали», – розповідає своїй матері чоловік, якого рашисти мобілізували на території «ДНР».

Він говорить, що відмовився іти у наступ під Ізюмом і не хоче бути гарматним м’ясом. Чоловік не збирається підписувати жодних контрактів із окупантами і вже зрозумів, що єдине, що загарбники залишають після себе – руїни.

«Наша миссия – выжить! Слов нет… Все на нервах, хана, короче. Россия оставляет после себя руины. Прорваться туда не могут. 9 мая это все не кончится», – резюмує окупант.

Що ж, якщо місія цих загарбників – вижити, радимо їм чимшвидше скласти зброю і здатися у полон. А далі – кожен відповідатиме за скоєне.