У британській розвідці навали дату оголошення Путіним про приєднання до Росії захоплених територій України

Президент рф володимир путін може оголосити про приєднання до росії захоплених територій України під час звернення до парламенту 30 вересня. Про це повідомляє Міноборони Британії.

У британській розвідці зазначають, що глава кремля має виступити перед обома палатами російського парламенту 30 вересня. У відомстві додали:

“Є реальна можливість того, що путін використовує своє звернення, щоб офіційно оголосити про приєднання окупованих регіонів України до російської федерації”.

Також у британській розвідці нагадали, що псевдореферендуми, які проводяться на захоплених територіях України, мають завершитися 27 вересня.

У Міноборони Британії додають, що у кремлі сподіваються, що будь-яке оголошення про приєднання територій буде сприйнято як виправдання “спеціальної військової операції” та нібито зміцнить патріотичну підтримку війни.

Британська розвідка прогнозує, що дана надія швидше за все буде підірвана зростаючою внутрішньою поінформованістю про нещодавні невдачі росії на полі бою і значним занепокоєнням з приводу “часткової” мобілізації, оголошеної минулого тижня.