Цікаві речі відбуваються на росії: Путін здає своїх генералів

Цікаві речі відбуваються в Росії на тлі поразок на фронтах: генерала, якого Кадиров хотів «опустити» в рядові та відправити в окопи, звільнили: йдеться про Олександра Лапіна, який командував угрупуванням російських військ «Центр».

Події аналізує автор ТГ-каналу Орестократія.

До свого звільнення Лапін відповідав за оборону Сватова, де зараз настають ЗСУ.

Відставка цього генерала – не просто заміна одного вбивці іншим. Звільнивши його, Путін остаточно прогнувся під радикальне крило, яке хоче воювати до останнього солдата та заробляти на війні. У громадській площині його представляють Кадиров і Пригожин, мають власні армії, не підконтрольні Генштабу РФ.

За словами автора паблика, раніше Кадиров і Пригожин зробили Лапіна цапом-відбувайлом після розгромної поразки окупаційних військ на Харківщині, хоча ті ж Путін і Кадиров винні в цій ситуації не менше.

“Путіну довелося обирати – кого призначити винним у поразках. Зрештою він показав, що боїться Кадирова більше, ніж цінує своїх генералів. Лапін – це сакральна жертва. Якби яструби побажали ще пару голів, Путін би підкорився”.

Автор зазначає, генерал Лапін командував наступом на Київ із Сумщини та Чернігівщини. Саме його війська вчиняли військові злочини у Броварському районі, знищували Чернігів. І саме Лапін відправив на Донбас Бук, з якого збили малайзійський Боїнг. У Лапіна руки по лікоть у крові, і він до останнього був відданий Путіну. Тепер кожен із генералів побачив, що така відданість нічого не варта, вважає він.

І тут починається найцікавіше – як відреагують російські генерали, які побачили, що фюрер готовий їх «кинути» за першої ж необхідності? Путін зрадив тим, хто виконує його накази, робить усі брудні справи в Україні.

“Перше, що можуть зробити генерали російської армії у відповідь – здавати ЗСУ позиції кадировців та найманців Пригожина. А там хто знає, може, знайдуться й цікавіші варіанти…”.