У США пояснили, що буде з війною в Україні у зимовий період

У зимовий період ніхто не робитиме паузу у війні в Україні та ЗСУ продовжуватимуть знищувати супротивника, а союзники підтримуватимуть Україну. Про це в інтерв’ю 24 каналу повідомив американський політолог Раміс Юнус.

За його словами, на даний момент в України два ключові союзники – Вашингтон і Лондон, які чітко заявили, що підтримуватимуть Україну. Юнус уточнив, що для України вже достатньо підтримки цих двох держав, які свого часу розвалили СРСР.

Також він закликав не звертати увагу на інформаційні вкидання з примусу України до переговорів, оскільки прийматиме рішення президент України Володимир Зеленський, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний і все військово-політичне керівництво країни:

“Якщо за лаштунками і будуть якісь розмови про переговори, то взагалі не реагуйте. Вони були можливі лише на початку війни, коли всі готувалися до вашої капітуляції. Тому й були певні переговори в Стамбулі. Але ви вперлися рогами”.

Він висловив думку, що Україна набралася сил і чинила сильний опір окупантам і не пішла на вимоги Кремля, через що тема переговорів залишилася лише в інформаційній площині.