В українській розвідці пояснили слова Буданова про підготовку великого наступу ЗСУ

Прогнози голови ГУР МОУ Кирила Буданова про великий наступ та перемогу України у 2023 році засновані на розвідданих, аналізах обстановки на полі бою та міжнародній ситуації. Про це заявив представник ГУР МОУ Андрій Юсов.

Як уточнив розвідник, якщо глава української розвідки, каже певні речі, то “це не стосується прогнозу, умовно, погоди чи гороскопу”:

“Це стосується чіткої інформації, що базується на розвідданих, аналізі ситуації на полі бою, міжнародної ситуації. Тому, безумовно, слова Буданова про позитивні зрушення на фронті – прозвучали ще влітку про події восени і в багатьох інших випадках – це інформація, що підтверджується життям та практикою “.

Також Юсов нагадав, що Буданов раніше попереджав про повномасштабне вторгнення росіян:

“Тому так, є всі ознаки того, що і завдяки діяльності українських сил оборони, і завдяки допомозі наших партнерів, і власне через ті внутрішні процеси, які відбуваються в РФ, ми можемо сміливо стверджувати, що 2023 рік буде переможним. Власне, ті місяці, озвучені, для цього є підстави.

Представник розвідки підкреслив, що в Росії продовжуються певні процеси:

“Багато процесів, які зараз відбуваються на території РФ, публічно ми не бачимо. Але вони вже йдуть, і скоро ми побачимо їхній результат”.