В українській розвідці розповіли, чого чекати від росії до 24 лютого

Для початку широкомасштабного наступу до річниці вторгнення РФ в Україну 24 лютого російське командування не має ресурсів. Про це заявив представник ГУР Міноборони України Андрій Черняк.

Розвідник уточнив:

“У той час як поширюється інформація про запланований на 24 лютого широкомасштабний наступ Росії, українська військова розвідка повідомляє, що Росія вже розпочала повномасштабний наступ 24 лютого минулого року, який триває і сьогодні”.

За словами Черняка, найближчими тижнями Росія планує активізувати свої зусилля на сході України і зараз намагається знайти слабкі місця в обороні ЗСУ, щоб розпочати широкомасштабний наступ до річниці вторгнення в Україну 24 лютого:

“За нашою інформацією, російське командування не має достатніх ресурсів для широкомасштабних наступальних дій. Головною метою російських військ залишається досягнення хоча б якогось тактичного успіху на сході України”.

Також розвідник додав, що Росія стикається з нестачею високоточної зброї, але продовжує ракетний терор проти мирного населення в Україні:

“Росіяни вже використали понад 80 відсотків високоточних ракет. Вони намагаються відновити своє виробництво, але поки що це їм не вдається”.