Воїни ССО відбили російський штурм у 6-годинному бою (ВІДЕО)

Українські воїни продовжують захищати свою країну від агресії з боку Росії. Одним з найскладніших завдань є відбиття штурмів ворожих сил, які намагаються прорватися до території України. Однак, наші бійці Сил спеціальних операцій (ССО) продемонстрували свою високу підготовку та героїзм у 6-годинному бою, де відбили атаку російських штурмових груп.

Офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан поділився унікальним відеоматеріалом, який демонструє бій в деталях. За словами Штефана, цей бій відбувся досить недавно, і на ньому брали участь бійці групи 8 полку ССО. Завдяки їх майстерності та злагодженій роботі, ворожі атаки були відбиті, а позиції наших захисників залишилися недоторканими.

У відео можна побачити, як українські бійці змушують ворога відступати, відбивають атаки за допомогою кулеметів та гранатометів. Безжальна і непримиренна боротьба тривала протягом 6 годин, проте завдяки мужності та військовій майстерності наших воїнів, ворог був переможений.

Неабиякими є зусилля наших бійців, які щодня ризикують своїм життям заради миру та безпеки нашої держави. Цей бій – це тільки один з багатьох прикладів того, як українські воїни гідно стоять на захисті своєї країни та нашої свободи. Висловлюємо повагу та подядку всім хто захищая нашу Україні.