В українській розвідці розповіли про початок евакуації росіян із Криму

Російські загарбники розпочали евакуацію з анексованого Криму і зараз активно продають нерухомість та відвозять сім’ї. На цьому наголосив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

Український розвідник зазначив:

“За словами представника військової розвідки України, напередодні місцеві жителі почули на FM-станціях попередження про те, що їм необхідно готуватися до виїзду. Юсов вважає, що попередження стосується кримчан, які співпрацювали з окупаційною владою”.

Юсов уточнив, що захоплений острів необхідно деокупувати і повернути під контроль законної української влади. При цьому всім колаборантам “справді найближчим часом краще залишити територію півострова”.

За словами представника української розвідки, у Криму російське командування та окупаційна адміністрація активно продає нерухомість та вивозять свої сім’ї:

“Пов’язані з росіянами сім’ї вивозять, і дуже активно. І це привід задуматися решті всіх, хто пов’язав свою долю зі злочинним путінським рашистським режимом. Крим краще залишати, поки така можливість є”.