У ЗСУ назвали одну з головних проблем армії РФ в Україні

На даний момент російські війська мають логістичні проблеми на всіх основних напрямках фронту. Про це заявив речник об’єднаного прес-центру Сил оборони таврійського спрямування Олексій Дмитрашковський.

Військовий наголосив:

“Щодо Запоріжжя: чому ворог тримає там угруповання військ і не атакує? Якщо ворог розтягне наступальні дії по всій лінії фронту, то логістики йому просто не вистачить. Йому вже не вистачає логістики на основних напрямках, де він атакує. Це ще чотири напрямки. Якщо ще додати Запорізький напрямок, то ворог взагалі не зможе постачати ні боєприпаси, ні паливо”.

Дмитрашевський зазначив, що противник у Запорізькій області почав активно мінувати територію та покращувати свої фортифікаційні споруди. Така сама ситуація і в районі Кримського перешийка:

“У Маріуполі ворог після численних попадань по складах боєприпасів, паливно-мастильних матеріалів почав вивозити з міста техніку та переміщувати боєприпаси. Це призведе до ускладнення логістичних поставок боєприпасів, паливно-мастильних матеріалів та ремонту техніки. Ворог боїться контрнаступу, гадаю,”.