В українській розвідці розповіли, що зараз відбувається у Білгородській області

Інформація росЗМІ про нібито великі втрати, які зазнали повстанці у Білгородській області, не відповідає дійсності. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

Український розвідник зазначив:

“Українській розвідці все відомо про те, що відбувається на Білгородщині, але якісь офіційні заяви, я думаю, будуть давати представники самих підрозділів організації “РДК” та Легіону “Свобода Росії”. Щодо подій на Білгородщині, то зараз з боку окупаційних влади там спостерігається продовження паніки, хаосу та невизначеності. Це нашвидкуруч зліплені пропагандистські фейки, не більше. Там було багато смішних речей: і генерал, який особисто керував визволенням вулиці, інші кумедні моменти”.

Також Юсов підкреслив, що до повстанців населення Білгородської області чудово ставиться:

“Тобто велика лояльність до представників “РДК”, до представників легіону “Свобода Росії” від мешканців Білгородщини, сприйняття їх посилів, їх ключових повідомлень. І власне та евакуація, яка відбувалася органічно та стихійно, була не від представників РДК та Легіону, а почалася вона після завдання авіаударів, артилерійських ударів по приміщеннях рядових білгородців. Тому таке ставлення до окупаційної влади”.