Кончіта Вурст розкритикувала Путіна за зловживання пластичними операціями

x34697.jpg.pagespeed.ic.v_mIdhzoxZwfweiWqjfRСпівачка вважає Путіна, який не відзначається особливою любов’ю до геїв, цілком привабливим, хоча їй подобається “менше пластичних операцій”.

Як повідомляє у своєму пресовому огляді “Русская служба BBC“, британська газета The Times опублікувала розлоге інтерв’ю зі співачкою Кончітою Вурст, яка, за даними видання, стає все популярнішою по всьому світу.

У розмові з журналістом співачка нарікає на те, що у Східній Європі – передусім у Росії – все “особливо дивно” у ставленні до неї. Деякі чоловіки там навіть збривали свої бороди на знак протесту проти Кончити Вурст. Але одночасно з цим, Росія була першою країною, де її сингл зайняв перший рядок у чартах. Нещодавно співачці там навіть присудили приз, але організатори не запросили її на вручення – вочевидь боялися реакції на її присутність.

Попри це, Кончіта Вурст зізнала журналістам, що Володимир Путін, хоч і не дуже любить геїв, їй здається цілком привабливим, хоча у її ідеального чоловіка було б “менше пластичних операцій”.

Наступний крок, який співачка планує для просування у Східну Європу – Україна, де вона повинна з’явитися в місцевому телешоу. На питання, чи не має у неї страху перед поїздкою до воюючої держави, Кончіта Вурст заявила: “Я ніколи не боюся. Бояться люди навколо мене. Я – це просто я, а не Мадонна”.

Нагадаємо, на початку березня цього року Путін скасував низку зустрічей і більше тижня не з’являвся на публіці. Через що низка ЗМІ припустили, що російський президент захворів або зробив собі чергову пластичну операцію. Його прес-секретар тоді пояснив, що Путін хворіє, через що й були скасовані зустрічі.