Через російську пропаганду госпіталізували вінницького священика

Сьогодні був важкий день для православних в Україні – надзвичайні за масштабом маніпуляції навколо нібито захоплення Спасо-Преображенського кафедрального собору УПЦ у місті Вінниці, цинічне використання російською пропагандистською машиною релігійного питання для нагнітання деструктиву навколо проведення Об’єднавчого собору, сіяння паніки у священицьких кругах з використанням жахалок про затримання і тиск з боку спецслужб. Все це не могло пройти без негативних наслідків.

Як стало відомо нашому виданню з власних джерел, одним із таких сумних наслідків роботи російських пропагандистів і їх посіпак в Україні стала госпіталізація священика Спасо-Преображенського кафедрального собору Вінниці отця Павла. За розповідями прихожан, батюшку сильно збентежила безжальна брехня навколо храму, де він служить. Як наслідок, з ним трапився серцевий напад через який о. Павло не зміг приступити до вечірнього богослужіння.

«Ми молимося за здоров’я отця Павла» – сказала у коментарі виданню прихожанка храму Олена. І ми в свою чергу також бажаємо йому якнайшвидшого одужання.

Джерело: Strana.ua