Палатний: «УДАР» співпрацюватиме з президентом Порошенком

Партія «УДАР» докладе всіх зусиль для підтримки президента України, якому висловили підтримку --------більшість українців. Про це агентству УНН заявив народний депутат України, заступник голови партії «УДАР» Артур Палатний.

«УДАР» буде повністю підтримувати чинного Президента, оскільки ми себе вважаємо однією командою. Це буде і співпраця з фракцією «УДАР» у Верховній Раді, і допомога в реалізації політики на місцевому рівні – у партії широке представництво в органах місцевого самоврядування. І беззаперечно в серці України – місті Києві – мер Віталій Кличко надаватиме Петру Порошенку загальну підтримку», – сказав він.

Коментуючи нещодавні кадрові зміни в парламентській фракції «УДАРу», Палатний наголосив, що Віталій Кличко залишається єдиним лідером політичної партії «УДАР» і надалі буде координувати всі питання, які стосуються роботи фракції у ВР.

«Головою фракції став Віталій Ковальчук, який є потужною особистістю. Наша фракція – єдиний механізм, у нас висока партійна дисципліна і досить великий рівень підтримки громадян», – підкреслив народний депутат.