Державний департамент США попередив про можливі теракти

скачанные файлы (12)У зв’язку з активізацією терористів у світі державний департамент США попередив про можливі терористичні акти проти американців під час їх зарубіжних поїздок.

Про це йдеться в офіційному повідомленні поширеному Держдепом США вчора, 9 січня, пише Інтерфакс-Україна.

«Останні терористичні атаки, вчинені як членами терористичних організацій, їх послідовниками, так і злочинцями-індивідуалами, служать нагадуванням того, що громадяни США повинні зберігати високу пильність і робити відповідні кроки з підвищення рівня власної безпеки», – йдеться у повідомленні.

У повідомленні також наголошується, що США й американці стали цілями терористичних атак «особливо на Близькому Сході, Північній Америці, Європі та Азії» у зв’язку з авіанальотами керованої ними міжнародної коаліції на позиції терористичної організації «Ісламська держава» в Сирії та Іраку.

Повідомлення було поширене після подій у Парижі, в ході яких терористами ісламського спрямування були розстріляні 12 співробітників французького тижневика Charlie Hebdo, яке друкувало карикатури на пророка Мухаммеда, а також чотири відвідувача кошерного універсаму.

По матеріалам zaxid.net