СБУ вимагає посилити охорону мостів та інших стратегічних об’єктів

images (12)Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко виступає за цілодобову охорону мостів і залізничних шляхів. Про це він заявив під час селекторної наради з головами обласних державних адміністрацій.

“Укрзалізниця” і держпідприємства, які зараз перебувають під особливою увагою і на які ми покладаємося найбільше, повинні перейти в режим, рекомендований правоохоронними органами та Антитерористичних штабом”, – наголосив  Наливайченко.

За його словами, режим полягає, в обов’язковій збройній охороні важливих вантажів, насамперед з енергоносіями, а також цілодобовій охороні всіх мостів і шляхів, інших стратегічних об’єктів.

Він висловився за запровадження цілодобового відеомоніторингу будівель, де розташовані офіси патріотичних, волонтерських та інших громадських організацій, які сьогодні стають об’єктами нападів.

«Громадськість має бути партнерами правоохоронців і в боротьбі з тероризмом, і в наведенні порядку на вулицях, безумовній довірі між владою на місцях і людьми, які живуть у Донецькій та Луганській областях», – зазначив голова української спецслужби.