Затриманий крадій пропонує по 1000 доларів патрульним (Відео)

111Київські патрульні затримали крадія «на гарячому». У неділю, 22 листопада, небайдужі громадяни пізно ввечері набрали 102, коли помітили, що в їхніх сусідів зламаний дверний замок та ввімкнене світло.

Патрульні прибули на виклик по вул. Андріївській, що в Подільському районі, за чотири хвилини. Піднялися на другий поверх, підійшли до дверей, постукали, повідомивши, що це поліція, однак ніхто не відповів. Тієї ж миті квартирні «гості» вирішили накивати п’ятами через кватирки. Поліцейські, викликавши підмогу, кинулися за втікачами.

Приблизно за 50 метрів від будинку на зап’ястках одного з утікачів патрульні зімкнули кайданки. Його поплічнику з цінними книгами та іконами вдалося втекти. На місце пригоди викликали слідчо-оперативну групу. Чекаючи на неї, затриманий пропонував патрульним поліцейським по 1000 доларів, щоб відпустили, марно.

У крадія виявили 700 доларів, 400 євро, 2500 шведських крон, 41000 гривень, золотий ланцюжок, пенсійне посвідчення власника, іменні кредитні картки. А в оселі любителі чужого «забулися» сумку з інструментом, золотими прикрасам та монетами. Тепер затриманому доведеться відповідати перед законом. Також є багато шансів притягнути до відповідальності і його «колегу».