Організатором націоналістичних акцій в Києві виявився бойовик “ДНР” (ВІДЕО)

029e3175b6d30e122efd04ce3f2da9bc (1)Патріоти разом з СБУ викрили чоловіка, який за допомогою ФСБ залучив велику кількість українських націоналістів до противладних мітингів.

 

Як повідомляє «Є!» із посиланням на власні джерела у СБУ, організатором багатьох націоналістичних акцій та протестів виявився бойовик “ДНР” Сергій Жук, відомий в українському сегменті мережі під псевдонімом Степан Мазура.

 

Із бойовиком з російським громадянством, який видає себе за націоналіста, спілкуються навіть відомі політичні діячі, які нічого не підозрюють. Хакери знайшли переписку з терористом народних депутатів України Семена Семенченка та Володимира Парасюка, кандидата в депутати до Харківської міської ради від ВО “Свобода” Олексія Говорухи (власника найбільшої радикальної спільноти “Ми патріоти України”) та депутата Ірпінської міської ради від політичної партії “Сила Людей” Миколи Єременка (власника спільноти та координатора руху “Майдан 3.0”), а також багатьох інших активістів та діячів.

 

Цей чоловік є власником великих спільнот у соцмережах та у “Живому журналі”, події, які були створені цією людиною у Фейсбуці, відвідували тисячі патріотів, – зазначають у Службі Безпеки. – Патріотично налаштовані хакери надали нам листи та переписку “Мазури”, а ми з’ясували, що це відомий серед терористів Сергій Жук”.

 

Правоохоронці кажуть, що з ним працює велика команда фахівців, які готують аналітичні статті з великою долею правди та прихованими впливами, а це вже відомі прийоми, які використовують і спецслужби, і тренери НЛП, – все це заради впливу на підсвідомість аудиторії. При цьому, вони співпрацюють з проукраїнськими націоналістами та всіляко розгойдують політичну ситуацію в Україні.

 

Так, “Мазура” створив навіть петицію на сайті президента із вимогою відставки гаранта. При цьому петицію було направлено з поштової скриньки stepan_mazura@yandex.ru. Цю ж скриньку використовував автор та власник “живого журналу” “Мазури”, але потім аккаунт блогу було прив’язано до скриньки antimaydanukrainea@yandex.ru, яка є особистою поштою бойовика “ДНР” Сергія Жука із позивним “Москва”.

 

Член НЗФ є активним блогером та веде паблік “Говорить Москва” у соцмережах з того самого айпі, що й “Степан Мазура”. Адреса належить московському провайдерові PJSC Rostelekom, – зазначили у СБУ. – Для авторизації аккаунту “Мазури” використовується український номер телефону, сім-картка якого зараз знаходиться на території РФ. До неї ж прив’язана сторінка “активіста” у Фейсбуці. Докази того, що Мазур та Жук – одна людина, у нас є. Вони безсумнівні”.

То ж терорист “ДНР” зміг зробити багато чого для розгойдання політичного стану в Україні. Він є керівником та організатором акції націоналістів “День Гніву” (близько 30 тисяч підписників івенту), у якому звучали заклики до зміни влади. За його ідеєю патріоти виходили на вулицю із “головою мертвого Порошенка” у банці.

 

Крім того, з його подачі до гучних минулорічних протестів 31 серпня, коли один з радикалів кинув гранату у бійців Національної гвардії, приєдналося багато людей.

 

Виводив він людей також на акцію під Геншабом, коли добровольці з 25 батальйону “Київська Русь” вимагали відставки керівника відомства Віктора Муженка.

 

Взагалі, як стверджують правоохоронці, команда Жука поширює величезну кількість інформації щодо необхідності проведення революції в Україні. Будь-який вислів націоналістів щодо третього Майдану одразу ж розганяють по багатьом пабліках, створюють у соцмережах події, у яких потім приймають участь нічого не підозрюючи бійці АТО, волонтери та просто патріоти.

 

Звісно, інформаційну діяльність цієї особи ми припинимо, тим паче, що він почав організовувати новий протест до річниці вигнання Віктора Януковича. Проте хочеться наголосити на тому, що будь-який протест має бути у рамках закону та розуму. Зараз в Україні сталася така ситуація, що проукраїнські мітинги організовують агенти ФСБ, то ж усім активістам потрібно перевіряти інформацію та усвідомлювати, що їх можуть використовувати не для відстоювання української незалежності, а для руйнування нашої держави”, – підкреслили у СБУ.

 

Джерело: ednist.info