Пластикові водостічні системи Galeco – продукція високої якості

Пластикові водостічні системи – надійний захист вашого житла

Хочете захистити свій будинок від руйнівного впливу атмосферних опадів? Від того, наскільки якісну продукцію ви придбаєте, буде залежати стан фундаменту, цоколя, стін і покрівлі вашого житла. Пластикові водостічні системи фірми « Galeco » багато років на ринку України користуються заслуженим попитом і увагою. Продукція високої якості за цінами, доступними для різного споживача.

Переваги водостоків ПВХ

При покупці пластикових водостоків варто звернути увагу на відмінні переваги полівінілхлоридних водостічних систем від аналогів, виконаних з листової сталі:

  • невелика вага жолобів і комплектуючих дозволяє не обтяжувати покрівлю;
  • захист від UV-променів забезпечує стійкість до впливів атмосферних опадів;
  • привабливий вигляд зберігається протягом усього терміну експлуатації;
  • пособности протистояти коливанням температур від 40-градусних морозів до +70;
  • зручний і легких монтаж, який можна проводити на будівлях з покрівлею складних багаторівневих конфігурацій;
  • широка колірна гамма, що дозволяє гармоніювати як з кольором покрівлі, так і з кольоровим фасадом будівлі.

до важливим перевагам при виборі пластикових водостічних систем відноситься і широкий асортимент комплектуючих складових, за допомогою яких з легкістю можна монтувати водостічну систему під багаторівневу дах самих сл жних конструкцій.

Заманливо? Але і це ще не все. Системи Galeco PVC мають властиву тільки їм унікальну форму жолоба з загнутими всередину краями. При великій кількості опадів така форма запобігає перелив стікала вода через верх жолоби. Внутрішньо світле покриття забезпечує стійкість до розтягування при надмірному перегріванні. При виробництві систем Galeco використовують сучасний високотехнологічний метод коекструзії, що дозволяє продукції збільшити стійкість до пошкоджень, корозії, вигинів і розтягування.

Як з нами зв’язатися

Фірма Galeco Rainwater Technology спеціалізується на проектуванні, виробництві, розповсюдженні та доставці систем водостоку. Офіси фірми розташовані в містах Києві, Львові, Одесі. Чіткі розрахунки, якісне виконання, широкий асортимент і своєчасні поставки є гарантією успішної співпраці. Зв’язатися з нами можна заповнивши контактний формуляр на офіційному сайті http://galeco.com.ua, зателефонувавши за номерами телефонів або написавши листа на email galeco@galeco.com.ua.