Соскові поїлки для свиней – економія і гігієна на свинокомплексі

Останнім часом спостерігається позитивна тенденція у зовнішній торгівлі свининою та живими тваринами для забою. Внутрішній ринок також потребує якісної продукції з розумною собівартістю.

Однією зі складових успішної діяльності у напрямку «свинарство» є наявність в господарстві сучасних технологій і інструментів. ТОВ «Сервіс ЦЕНТРПОСТАЧ» допомагає своїм клієнтам досягти високого рівня механізації, пропонуючи обладнання для всього циклу виробництва.

Системи годування не тільки забезпечують виконання ряду вимог щодо змісту тварин, а й здатні принести економію. До найважливіших пристосувань в догляді за поголів’ям свиней слід віднести соскові поїлки. Їх наявність створить на фермі такі зручності, як:

  • збереження високої якості води;
  • постійний доступ для тварин;
  • герметичність резервуара з рідиною;
  • простота при санітарній обробці;
  • регулярна подача води;
  • раціональне використання води і трудових ресурсів.

В ТОВ «Сервіс ЦЕНТРПОСТАЧ» можна придбати соскові поїлки від компанії Monoflo. Такі ніпельні поїлки мають невисоку вартість, але дуже надійні і довговічні. Призначені для свиноматок і кнурів, поросят-сисунів і знаходяться на дорощуванні, відгодівлі. У комплектацію входять запчастини: кільце ущільнювача, пружина, клапан.

Поїлки здатні працювати як на низькому, так і на високому тиску (до 4 бар). Для молодняку ​​тиск не повинен перевищувати 2 бар. При високому тиску слід використовувати регулятор тиску. При низькому тиску тваринам комфортніше пити воду, так як її потік стає м’якше. Якісні фільтри зможуть продовжити термін служби поїлок.

Кріплення поїлок в свинарнику має враховувати вік, розміри поголів’я. При установці поїлок важливий також кут їх розміщення – він залежить від висоти і повинен бути в межах 15-45 градусів. Фахівці компанії можуть здійснити якісний монтаж обладнання, дати рекомендації і поради для правильної експлуатації.

Поява нових пристосувань на фермі іноді має супроводжуватися « навчанням » тварин. Щоб нові ніпельні поїлки привернули увагу, в них втикають невеликі шматочки картону. На падаючі краплі води поросята реагують належним чином і привчаються до пиття. Правильний температурний режим напування благотворно впливає на поголів’я – потрібно стежити за тим, щоб вода в резервуарі влітку була трохи прохолодною, а взимку – теплою.

Купуючи ніпельні поїлки в ТОВ «Сервіс ЦЕНТРПОСТАЧ» клієнти отримують високоякісну продукцію і професійний супровід до повної установки в господарстві.