У Вінниці Нацкорпус влаштував бійку під стінами московського храму

Сьогодні, 27 березня, напередодні зустрічі кандидата на пост президента Петра Порошенка у Вінниці на Площі імені Василя Стуса із його виборцями, представники “Національних дружин” намагалися потрапити до сцени та зірвати його виступ. 
Близько 17 год “дружинники” вирушили від центрального універмагу до площі Василя Стуса, де їх зустрів кордон правоохоронців. За ними стояли небайдужі вінничани із плакатами.
“Хлопці, вас треба зібрати і відправити на Луганськ і Донецьк”, – сказала одна із жінок із імпровізованим плакатом, на якому був зображений Андрій Білецький та Адольф Гітлер із написом “Фашизм не пройде”.
За вінничанами із плакатами стояли чоловіки у військовій формі. Вони  теж не пропустили “дружинників”.Тому вони із мікрофоном влаштували міні-пікет просто перед силовиками.
Згодом “дружинники” вирішили прорвати кордон із поліцейських. Правоохоронцям довелося застосувати перцевий газ, аби зупинити їх. Кількох затримали за порушення громадського порядку під час візиту першої особи держави у Вінницю.
Після цього Нацдружини запалили фаєри та димові гранати. Правоохоронці відтіснили їх та тримають кордон.