Израиль уничтожил в Сирии 57 российских наемников

Про бомбардуваннях ізраїльською авіацією іранськіх сил в провінції Дейр-ез-Зор на північному сході Сирії позамінулої ночі повідомлялося Ранее. Однако тепер стало відомо про рекордну Кількість жертв цього авіаудару. Постраждало НЕ только іранці, но и їх союзники (асадіті, Росіяни и шіїтські найманці).

«Selvestor Vivat» перевів на російську мову новини місцевіх и англомовному ЗАСОБІВ масової информации, Які повідомляють, что це БУВ найпотужніший Наліт за останні роки. Причем, Ізраїль за две години попереду про нього Іран. Проти, погибли 57 бійців, среди якіх 9 асадітов и невідома Кількість неіранскіх найманців; ще 37 осіб в критичному стані з Важко поранених.

Ті, хто управляються засоби протіповітряної оборони союзніків, в тому чіслі и Хвалена Москвою «С-300» и «С-400», знову промовчалі, задоволені тим, что НЕ бомблять їх самих.

Ранее Кремль заявляє, что «С-300» и «С-400» в Сирії захіщають Виключно росіян. Однако при ударах ізраїльської АВІАЦІЇ по іранцям Росіяни кож неминучий страждають в тій чи іншій мірі, оскількі у союзніків загальна інфраструктура и логістика. А на цею раз, схоже, у росіян є Втрата в Особова складі.

Тім годиною, «Kavkaz Center» рассказал, что в контрольованій Туреччина провінції Ідліб на північному Западе Сирії Виявлення загін ІГІЛ:

«Командування ХТШ оголосіло, что в Кафр Тахаріме состоялся бой з озброєною групою ІГІЛ, Якою командував уродженець Дагестану. Обідві Сторони зізналася Втрата. ХТШ стверджує, что озброєна група розгромлена ».