Наливні підлоги в Тернополі

Коли постає питання із яких матеріалів робити поверхню в адміністративних, промислових чи спеціалізованих приміщеннях – експерти радять звернути увагу на наливні підлоги. В Тернополі, зокрема вони застосовується у приміщеннях, які перебувають у постійному контакті з водою  та підвищеною вологістю – басейни, аквапарки, бані, сауни. А також у місцях, де велика увага звертається на санітарні умови та дезінфекцію, наприклад лабораторіях та цехах із виробництва продуктів харчування.

Величезною перевагою поліуретанових та епоксидних підлог є їх абсолютна стійкість до умов підвищеної вологи та безпосереднього контакту з водою. Фізико-хімічні характеристики покриття  дозволяють йому залишатися неушкодженим та зберігати первісний вигляд навіть після обробки парою, дезінфікуючими та миючими засобами.

Наливні підлоги зручно застосовувати на великих площах, оскільки матеріал на основі полімерного чи епоксидного в’яжучого легко лягає тонким чи товстим шаром – за потреби – без стиків, місць з’єднання та швів. Наливна підлога створює рівномірне цільне покриття із винятковим декоративним малюнком та яскравим глянцевим блиском. За бажання підлогу можна зробити однотонною та зменшити рівень блиску до матового.

Для того, щоб така поверхня виглядала ідеальною, була естетично привабливою та слугувала багато років без тріщин та сколів, попередньо ми готуємо основу за допомогою функції шліфування та фрезерування бетону.

Зокрема, фрезерування, яке виконується високоякісними спеціалізованими машинами Blastrac дозволяє максимально вирівняти пористий і загрубілий бетон, видалити залишки інших будівельних матеріалів та зробити основу максимально однорідною.

Шліфування – іще один вид підготовчої роботи, що використовується на бетонній основі й виконується спеціалізованим обладнанням із алмазними накладками. Вони дозволяють виконувати найтоншу роботу та максимально підготувати бетон до наступного виду робіт.

Фрезерування та шліфовка бетону дозволяють максимально прибрати різноманітні будівельні забруднення, надати покриттю гладкості та забезпечити високу адгезію до поліуретанових та епоксидних підлогових покриттів.

За належно проведених підготовчих робіт процес заливки підлоги відбувається у досить стислі терміни, швидко набуває необхідних властивостей, і уже за 24 години по свіжозалитій підлозі можна ходити, а за декілька днів експлуатувати на повну.

Щоб дізнатися при види та різноманітні варіанти наливної підлоги, звертайтеся до наших менеджерів німецької марки STO