Renault Duster – неперевершений позашляховик

На ринку є виробники автомобілів преміум-класу, що пропонують моделі з верхньої полиці. Є й такі, чиї машини можна зустріти на кожному розі. Є також бренди, одержувачі яких очікують коректності за низькою ціною, а престиж і відома марка відійшли на другий план.

Багато злегка посміхаються, коли бачать Renault, не надто серйозно ставлячись до автомобілів цієї марки. Вони навіть не впевнені, що ціна все ж відрізняється від їх конкурентів, і в основному це їхня перевага.

Як поживає Renault Duster?

Історія Renault в тому вигляді, в якому ми її знаємо сьогодні, сходить до кінця 1990-х років. Потім робота над новими моделями набирала обертів, і на вкладені гроші були отримані нові серійні моделі. Logan відправився в шлях в 2004 році, маленький седан, з якого все почалося заново. Покупці оцінили в першу чергу невисоку ціну і той факт, що автомобіль побудований за перевіреними технологіями Renault.

Загалом, це ті плюси, які говорили на користь покупки Renault. Перший Логан не грішила красою, ходовими якостями і комфортом, але зате був одним з найдешевших автомобілів на ринку.

Сьогодні пропозиція Renault поповнилося такими моделями, як Logan, Sandero, Lodgy, Dokker і, звичайно ж, Duster. Інтер’єр також пропонує все більше і більше, а використовувані технології перебувають на все більш високому рівні. Колись примітивний і погано обладнаний автомобіль, сьогодні показує, що Renault не буде займати останнє місце. Він вдало поєднує в собі привабливу ціну з появою все нових і нових продуктів з цієї трохи вищою полки.

В інтер’єрі можна побачити великий прогрес. Сьогодні цікаві рішення і аромати, такі як управління кондиціонером і кнопки на центральній консолі. Камера заднього виду, датчики сліпих зон, бесьключевой доступ або семидюймовий тачскрін з навігацією – все це доступно в новому Renault Duster. До цього додамо цікаві стилістичні пакети і зовнішній вигляд, який може вам сподобатися.

Те, що до недавнього часу здавалося недоступним для дешевого бренду, тепер є у нас. Renault продовжує розвиватися, зберігаючи конкурентоспроможну ціну.

Тест драйв автомобіля

У більшості випадків автомобіль справляє враження міцного і компактного кузова. Своїм зовнішнім виглядом Renault Duster показує, що не боїться сильних підйомів і крутих спусків. Дорожній просвіт істотний – для цього класу – 210 мм.

На жаль, в Renault Duster є елементи, які не вселяють довіри, наприклад, ефектні накладки на пороги з пакета Styling Pack. Виглядають вражаюче, але під тиском ноги гнуться. Ось чому не вистачило сміливості встати на них всією своєю вагою. До того ж вони досить широкі, і потрібно бути обережним, щоб не забруднити ноги.