Емальована чашка: де замовити оригінальний аксесуар?

Емальована чашка – невід’ємний аксесуар для будь-якого туриста чи поціновувача відпочинку на свіжому повітрі. Чашку можна взяти з собою в похід, нагріти воду для кави або чаю, приготувати переку – вермішель швидкого приготування. Тому цей аксесуар має попит, є обов’язковим предметом, який потрібно взяти з собою.

Чашки з принтом

Сьогодні ви можете вибрати та замовити чашки з принтом. Це унікальний аксесуар, якого у вас ще не було, адже принт (малюнок чи напис) можна вибрати самостійно. Наприклад, можна купити Горня роза вітрів у магазині «ENAMEL MUG». Такий аксесуар вам обов’язково сподобається, адже він буде нагадувати вам про туризм, походи та захоплююче хобі.

Цікавтеся ціною нового аксесуара, замовляйте горня для себе та своїх супутників, друзів. Якщо ваш друг чи близька людина захоплюється туристичними походами, йому сподобається такий подарунок перед черговим походом у гори або піший похід із наметами у гарні місця.

Перегляньте також інші варіанти кухлів – з різними принтами. Виберіть оригінальну ідею, яка сподобається вам та вашим друзям. Це простий і корисний подарунок, який знадобиться у вашому поході та захоплюючих подорожах.