Куди поїхати на відпочинок з дітьми у Львові

Наближаються чергові вихідні? Потрібно заздалегідь вирішити, куди поїхати з дітьми, щоб добре провести час, відпочити і отримати яскраві емоції. Крім ТРЦ та сімейних кафе, а також домашнього дозвілля перед телевізором є безліч інших способів цікаво провести вихідні.

Парк розваг УРУРУ у Львові

Сучасний та безпечний парк розваг УРУРУ у Львові запрошує на сімейний відпочинок та захоплююче дозвілля. Зустрічайте макети динозаврів – повнорозмірні фігури, які гарчать та реагують на дітей. Висота найбільшого динозавра – 12 метрів. Такі емоції обов’язково сподобаються дитині, їй захочеться подивитися на всі макети.

Також у парку розваг можна покататися на плотах, побувати в ролі золотошукачів. Для найменших діток також приготована розвага – ігри у чистому та безпечному піску. Є в парку гірки, спуски трубою, сітковий парк і багато іншого.

На території площею 9 га є чим зайнятися як дорослим, так і найменшим гостям.

Особливості парку УРУРУ:
• 39 видів розваг;
• 22 динозаврів;
• 3000 метрів квадратних батутної сітки;
• 2 тюбінги траси для спуску.

Вибирайте сучасний парк, куди можна приїхати сім’єю. Це цікаве місце, куди можна приїхати найближчими вихідними. На сайті є вся необхідна інформація, яка допоможе вам розібратися з особливостями та видами відпочинку. Побувайте у віртуальному турі, почитайте відгуки та обирайте найкращу розвагу для дітей.

Цікавтеся всіма видами розваг та відпочинку, щоб зацікавити діток, показати їм щось нове, цікаве та захоплююче. Вам також сподобається така прогулянка на свіжому повітрі, діткам буде цікаво. Дорослим теж захочеться побувати в гостях у динозаврів, які виглядають справжніми. Цікавтеся адресою парку, щоб заздалегідь спланувати поїздку, та відправляйте у захоплюючу подорож.

У Львові є безліч парків, ТРЦ та інших цікавих місць для відпочинку. Однак найкращий вибір – парк розваг УРУРУ.